Samen ieders persoonlijke groei mogelijk maken.

Dat is de purpose van De Universiteit; doel in alles wat we doen. Na 2 heisessies afgelopen zomer kwamen we hier op uit. Samen creëren we dus dé plek voor ieders persoonlijke groei.

Dus sta eens stil bij je leerdoelen voor komend jaar. En, denk eens na in workshops over welke onderwerpen je zou willen deelnemen. En waarover zou je zelfs een workshop willen hosten? Deel deze gedachten in onze Facebookgroep en let’s make it happen.

Zie hieronder de data voor de komende maand en de mogelijkheden die die nog bieden om zelf een workshop neer te zetten!

1 sep: Het Academisch Jaar #4 induiken
8 sep: De wereldverbeteraar in jou
15 sep: Pro-sociaal gedrag
22 sep: Bee Aware of the Bees
24 sep: Omgaan met beren op de weg?
29 sep: Co-creatie bouwavond

Kargadoor
Jawel, een nieuwe locatie in Utrecht! Na 2 jaar in Het Huis trekken we de Kargadoor in. Zoals ze zichzelf beschrijven: Een eigenzinnig cultureel podium voor een nieuwsgierig publiek. Daar passen we wel tussen dachten wij zo. Oh en zei ik al dat ze op Oudegracht 36 zitten?

Co-creatie-avonden
Nieuw dit jaar is dat we elke laatste maandag van een maand een co-creatie-avond. Denk aan een informele avond waar we brainstormen en bouwen aan De Universiteit. Of onze kennis verdiepen over het hosten van workshops. Of simpelweg sociaal met elkaar zijn! De 1e dus op 29 september! Wil je hier ook aan vormgeven, mail dan naar deuniversiteit@gmail.com

Workshops te koop
We gaan een selectie van de workshops die bij De Universiteit zijn ontwikkeld aanbieden aan organisaties die ook willen leren zoals wij doen. Wil je hieraan meewerken/ken je organisaties, reageer even op de mail.

Fotograaf
Foto’s zijn zo belangrijk in het overbrengen wat we doen. Nu kanjer Maurice zijn talenten naar Borneo exporteert zijn we op zoek naar iemand die mooiere foto’s van de workshops kan maken dan Tijmen kan :)! Ben of ken jij deze, mail dan naar deuniversiteit@gmail.com

Website
Pssst, er komt een nieuwe website aan! Een hele mooie :). Je kunt al even spieken op test.deuniversiteit.nl