De Universiteit: De ‘plek’ die we hebben gedoopt als speelplaats om je eigen groei; het ontdekken van passies of verdiepen in kennis en kunde meer in eigen handen te nemen!

Kennen jullie de Universiteit nog? Na een korte tussenstop zijn wij weer terug voor een kickstart!

Eerder werden er tweewekelijks workshops georganiseerd waar iedereen welkom was om te komen leren. Helaas waren de mogelijkheden voor de toenmalige organisatoren er niet meer om het door te zetten. Vicky, Kiki en Janneke zijn met elkaar in contact gekomen en zagen er wat in om dit prachtige initiatief een nieuwe kickstart te geven.

De Universiteit is er om met en van elkaar te leren. Je kunt in eerste instantie als deelnemer kennis en ervaring op doen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om workshops te geven. De Universiteit focust zich ook op het creëren van een self learning community. In eerste instantie zullen wij ons focussen op het neerzetten van een stevige kickstart. Dit doen wij door één keer per maand een leerzame, interactieve workshop te organiseren. Ons streven is om de frequentie daarna op te schroeven naar eens per twee weken of eens per week.

In de online community van de Universiteit leren we samen. Iedereen kan online leervragen posten, elkaars hulp vragen in leersituaties, samen een workshop organiseren en elkaar inspireren.

Even voorstellen:

Vicky Trouerbach
Vicky (26) is grafisch vormgever en helpt bedrijven en organisaties om zichzelf op de kaart te zetten. Creativiteit, organiseren en reizen zijn drie componenten die altijd terug blijven komen. Zo is zij druk bezig met de organisatie van het festival Het Rondje Eilanden en wil met de Universiteit zichzelf op zoveel mogelijk manieren blijven ontwikkelen. Naast vormgeven en organiseren is reizen haar grote passie, wanneer zij niet achter haar laptop zit ontdek ze het liefst een nieuw stukje van de wereld.

Kiki de Boer
Kiki (25) is werkzaam als hulpverlener in de psychiatrie en houdt zich daarnaast bezig met projecten in de sociaal maatschappelijke sector. Kiki gelooft in de kracht van samen groeien, samen leren en het creëren en faciliteren van verbindingen tussen mensen. Dit is ook de reden dat zij het geweldig vindt om aan te sluiten bij de Universiteit. Ze hoopt jullie allemaal te zien tijdens de eerste kickstart workshop van de Universiteit op 15 mei!

Janneke Meijers
Janneke maakt interactieve performances voor festivals, is onderdeel van creative collectief ‘Brainstormkillers’ en trainer in creatief potentieel vanuit LEF! Ook begeleid ze 18 jonge vluchtelingen tot city trainer en host ze filosofische speeddate / verbindingsavonden.

Wij hopen jullie allemaal te zien tijdens de eerste workshop ‘Unleash your creative beast’ op 15 mei vanaf 19.30 uur in de Snorfabriek (2e Daalsedijk 14a, Utrecht).

Bezoek nu ons Facebook evenement via de volgende link: https://www.facebook.com/events/1351204811635963/