De term tantra kan allerlei verschillende dingen bij mensen oproepen. We zijn nieuwsgierig welk beeld jij nu hebt als je aan tantra denkt? Er zijn vele verschillende manieren hoe je tantra in kan vullen. Tantra staat bij ons voor ja zeggen tegen elke ervaring. Daarmee bedoelen we dat je alles welkom heet; vreugde, irritatie, liefde, vuur, woede, verlangen, weerstand enz. enz. Je probeert bij alles bewust aanwezig te zijn en alles wat er in het moment is te accepteren. Met een mooi woord kan je dit “zijns georienteerde tantra” noemen. Zijn met wat is.
Maar wacht even het woord seks is nog niet gevallen! SEKS!! bij deze 😉 Tantra wordt vaak geassocieerd met seks en voor ons ligt daar de kern van tantra niet. Tantra is een prachtige weg om op een authentieke manier jezelf beter te leren kennen. Mocht je een beeld hebben bij tantra van “oei spannend vaag seks” dan mag je dat beeld nu loslaten 🙂 Bij deze workshop hoef je elkaar niet aan te raken en er gaan ook geen kleren uit.

Even kort voorstellen:
Hanneke: Ik heb een grote passie voor zelfonderzoek en persoonlijke groei. Afgelopen 7 jaar heb ik intensief opleidingen en workshops gevolgd met name in intuïtieve ontwikkeling en tantra. Voor mij viel alles wat ik had geleerd samen toen ik met tantra in aanraking kwam. Tantra heeft me geleerd om heel (h)eerlijk te zijn naar mezelf en naar anderen.
Joris: de afgelopen 10 jaar ben ik vrijwel non-stop bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik heb allerlei training gevolgd en met tantra echt mijn ding gevonden. Het is voor mij een hele mooie, natuurlijke en authentieke manier om jezelf beter te leren kennen.

Jezelf beter leren kennen, innerlijke blokkades ontmoeten en uiteindelijk uitzwaaien waardoor je de (levens)energie voelt toenemen. Hoe gaaf is dat?!! Wij zijn hier beide super enthousiast over en dat is waarom wij deze workshop graag geven aan jou!

Het thema van deze workshop is contact. We houden het eenvoudig en iedereen kan mee doen.
En omdat het 2e Paasdag is hebben we om 18.00 uur een potluck. Dat betekend iedereen neemt iets te eten (liefst vegetarisch) of te drinken mee en op deze manier maken we met zijn allen een heerlijk paas diner! Er is een koelkast en een keukentje aanwezig op locatie.

=======================================
Praktische info:
Tijd: Maandag 28 maart, deuren open vanaf 15:30, start workshop 16:00.
Potluck van 18.00 -19.00. Einde om 21.00
Locatie: In De Ruimte, Oudegracht 230 aan de werf, Utrecht
Taal: Nederlands
Maximaal aantal deelnemers: 30
Bijdrage: We hanteren een reserveringsbijdrage van €13- voor deze bijeenkomst In De Ruimte. We vragen je na afloop vanuit je hart te geven wat voor jou goed en passend voelt. Je bent eerst en vooral welkom!

>>> je aanmelding is definitief als je een ticket gekocht hebt via eventbride<<<

Draag makkelijk zittende kleding, neem een (meditatie)kussen mee om op te zitten en zorg voor een (yoga)matje of een deken om op te zitten (ivm koude vloer).
Voor koffie & thee wordt gezorgd.