Solliciteren, presenteren, vergaderen, flirten; het zijn allemaal sociale situaties waarin we ons overtuigend zouden willen presenteren. Situaties waarin je sterk wilt staan. Je lichaamstaal is daarin de sleutel tot succes: het bepaalt 93% van je communicatie, waar woorden slechts 7% beslaan.

Krachtig en effectief
Tijdens mijn studie sociale psychologie werkte ik bij een marketingbureau voor face to face-sales, waar ik de geleerde theorieën heel bewust kon inzetten, ermee kon experimenteren, en beginnende verkopers coachte. Ik was overdonderd door de effectiviteit die de theorie in de praktijk had, en hoe deze effecten in alle dagelijkse aspecten van je leven toe te passen waren.

Theorie in de praktijk
‘De taal van je lichaam’ is een 2,5 uur durende, interactieve workshop waarin de theorie van lichaamstaal en haar uitwerkingen in de praktijk behandeld worden.
Tijdens de workshop zul je de belangrijkste non verbale beïnvloedingsmiddelen aangereikt krijgen en er direct mee aan de slag gaan met de andere deelnemers. Hier kun je zien wat voor effect lichaamstaal bij jezelf en de ander heeft.
Na de workshop kan je je ervaringen toepassen op ieder gewenst sociaal aspect in je leven.

Dus, kortom, wil je:
★ Beter worden in presenteren, solliciteren, flirten en alledaagse interactie
★ Andermans intenties leren lezen
★ Je bewust worden van de taal van je lichaam
★ Het inzicht in jezelf en je medemens vergroten?

Meld je je nog even aan voor het event?

Deze workshop wordt gehost door Luuk Hijne en zijn co-host Steven

Zie jullie dan!

Praktische info
Tijd: Maandag 9 februari, open vanaf 19:30 en start 20:00.
Locatie: De Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht
Taal: Nederlands
Contributie: €5 per workshop. Of €25 om naar alle workshops in 2 maanden te gaan. Hiermee delen alle deelnemers, hosts en organisatoren samen de locatiekosten.