10 september, dan starten we weer met De Universiteit. En het is er weer tijd voor! De zomerstop heeft lang genoeg geduurd. Natuurlijk, het heeft tijd geboden voor reflectie en voor nieuwe ideeën. Maar het is genoeg, het kriebelt en we willen weer aan de slag! 

Allereerst, mooi nieuws: We verhuizen naar Huis a/d Werf! We trekken in en worden een van de bewoners van deze prachtplek! Hier kunnen we (als de planning het toelaat) altijd terecht in fantastische ruimtes (met als klapstuk de koepelzaal). Overdag kan er gewerkt worden of gewoon een kopje koffie gedronken worden. Uiteraard was In De Ruimte ook een prachtige plek! Onze dank is dan ook oneindig dat we daar hebben mogen zijn en mogen leren. En we wensen hen al het succes in de wereld. Maar deze kans konden we niet laten lopen. 

Zo’n lange stop vraagt wat opwarming. Dat is afgelopen donderdag goed gebeurd op de Pre-day. Samen met zijn tienen hebben we het over van alles gehad en mooie nieuwe dingen bedacht voor komende maanden (foto’s). Zo hebben we ons gebogen over:
– De community, wat heeft deze nodig om haar cultuur en kracht te bewaren? 
Waardecreatie, hoe kan De Universiteit waarde creëren (in zowel geld als persoonlijke en maatschappelijke waarde)?
Distance courses, hoe combineren we kwalitatief hoogstaande online content met onze kick ass offline hosting?
– De website, wat kan daar allemaal beter aan?
– De agenda, de vulling van de agenda van de komende tijd met reeksen, soirée libres, coach surfing, in depth cursussen en Pop Up Fest! En geen paniek, er is meer dan genoeg ruimte om er zelf invulling aan te geven ;)! 

Maandag 10 september, dan beginnen we weer! Iedereen is welkom dus neem gerust iemand mee! Houdt het event in de gaten voor updates over wat we precies gaan doen. Tot dan!

Tijmen